Galleria

Inspiroidu. Löydä. Innostu!

Galleriassa näet esimerkkejä Wester Productionin tekemistä tuotannoista.

Yritysviestintä

Toimiva ja hyvinvoiva Suomi, helmikuussa 2020.

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos tuottaa taloustieteen keinoin tietoa Suomen kansantalouden ja erityisesti elinkeinoelämän kannalta keskeisistä kysymyksistä ja vaikuttaa Suomessa harjoitettavaan talouspolitiikkaan.

Etla, Helsinki.

Tuota video rakennusprojektistasi - me seuraamme, miten maisema muuttuu.

Uutta Helsinkiä

Helsinkiä on rakennettu viime vuosien aikana vilkkaammin kuin koskaan. Satamilta vapautuneille ranta-alueille on noussut koteja ja työpaikkoja tuhansille uusille asukkaille ja työntekijöille. Kalasatamaan on jo kohonnut ensimmäisen torni kaikkiaan kahdeksasta suunnitellusta tornista.

Wester Production on ollut mukana suurissa rakennusprojekteissa kuvaten ja taltioiden jopa vuosia kestäneitä projekteja. Kaupunkikuvan muuttumista seurataan myös tässä kauppakeskus Redin rakennusprojektista kertovassa dokumentissa.

Tästä linkistä lisää Helsingin seudun ajankohtaisista suunnitelmista.

Koe kulttuuri lähellä

Argentiinalainen tango Aino Galleriassa

Aino Galleriassa Helsingin Mechelininkadulla argentiinalaisesta tangosta keskustelevat laulaja Tapani Kansa, toimittaja Tellervo ”Telle” Virtanen, Taljakka yhtyeen Timo Tyrväinen sekä tanssijat John ja Nina Krook.   

Aino Galleriassa oli esillä argentiinalaisen taiteilijan Rodolpho Medinan valokuvia. Valokuvien innoittajana on argentiinalainen tango.

Finlandia

säv. Jean Sibelius, san. Wäinö Sola. Laulaja Viktor Klimenko. Toteutus Rauno Westerlund.

Viktor Klimenko on venäläissyntyinen suomalainen laulaja ja näyttelijä.

”Sibeliuksen hyvä ystävä Wäinö Sola sanoitti Finlandian rituaalimusiikiksi vapaamuurareille. Wäinö Solan sanat vuodelta 1937.” Lue lisää sanoituksesta: yle.fi/uutiset.

Joulurauha Raumalla vuonna 2020

Tunnelmallinen joulurauhan julistuksen perinne saa jatkua Raumalla katkeamattomana, koronapandemiasta aiheuneista erityisjärjestelyistä huolimatta. 

Rauman joulurauhan julistus järjestettiin livelähetyksenä 24.12.2020.

Joulurauhan Raumalla julisti alkaneeksi vuonna 2020 kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen.

Visit Rauma.

Luova suunnittelu ja kiinnostavat aiheet ovat tuotannon suurimpia inspiraation lähteitä

Via Crucis – Ristin tie

Joka kevät juhlimme pääsiäistä. Mutta miksi? Usean vuoden ajan olemme yhä uudelleen pohtineet kristinuskon syviä kysymyksiä. Kaiken takana on kuoleman voittanut Jeesus ja ihmeellinen ylösnousemus. Katso ja kulje ristin tietä kanssamme.

Trilogia 2021

Trilogia 2020

1/3 Kuolema

2/3 Käärinliinan salaisuus

3/3 Ylösnousemuksen ihme

Trilogia 2018 – Pääsiäisen maantiede

1/3 Ehtoollinen

2/3 Ristiinnaulitseminen

3/3 Tyhjä hauta

Jaakko Löytty – kahden maan kansalainen 

Jaakko Löytty on kirkkokansan sukupolvien lauluntekijä ja laulattaja. Yli 40 vuotta jatkuneella taipaleellaan hän on koskettanut niin rippikoulunuoria, aikuisia kuin varttuneempaa väkeä – folk-henkisistä lauluista uusiin virsiin. Vuonna 1955 syntynyt Jaakko Löytty henkilödokumentissa musiikkinsa synnystä ja maailmankuvastaan – ja esittää toivotuimpia laulujaan.

Katso koko ohjelma MTV3 Katsomosta.

Yhteistyö terveyden hyväksi

Sylva ry

Sylva ry on syöpäsairaiden lasten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys. Sylva tukee sairastunutta ja tämän lähipiiriä tarjoamalla tietoa ja tukea.

Arkistokuva, WPO:

Rauno Westerlund Helsingin Oopperatalon teetansseissa.

”Oopperan teetanssit suoratoistetaan verkon välityksellä, ja lähetyksen voi maksutta vastaanottaa jokainen halukas palvelutalo ja hoivalaitos. Näin halutaan kannustaa yhteisöllisten tanssien järjestämiseen ja lisätä siten asukkaiden hyvinvointia.”

Teetanssit Kansallisoopperassa.

Rauno Westerlund

Ohjaaja / Kuvaaja

Wester Production Oy

Ota rohkeasti yhteyttä. Kerro toiveesi. Yhdessä suunnittelemme ja toteutamme tarvitsemasi tuotannon.
Rauno  p. +358 (0) 500 700 905